Resort Citta Romana - Hellevoetsluis, Zuid-Holland, 3221 LV, Nederland

Mindfulness dag op Resort Citta Romana

  • Mindfulness
  • shutterstock_140257060 strand

Een hele dag weg uit de hectiek van het dagelijkse leven. Tijd voor jezelf, innerlijke rust en balans ervaren. Even pas op de plaats. Een waardevolle ervaring, waarvan je de rust en balans mee naar huis neemt en zelf kunt gaan toepassen op momenten waarop jij het nodig hebt.

Op ons prachtige resort verzorgen wij in samenwerking met Rustpunt Counsellingpraktijk voor stressvermindering een mindfulness dag. 

Programma:

In de ochtend staan er ontspannende oefeningen uit de mindfulness op het programma. Aansluitend staat er een heerlijke powerlunch met gezonde salades en smoothies voor u klaar in ons restaurant Duinhoek. Daarna gaan we lekker naar buiten en fietsen we naar een prachtig natuurgebied, waar er een mindfulness wandeling gemaakt zal worden. Hoor je de vogels fluiten en het ruisen van de zee?

Heerlijk opgeladen keren we terug naar het Resort waar we aan het eind van de middag afsluiten met een drankje en onze ervaringen kunnen delen. Ontspanning verzekerd!

Voor wie? Voor iedereen die opzoek is naar meer rust en balans in zijn leven.

Wanneer? Vrijdag 22 september van 10.00 - 16.00

Waar? Resort Citta Romana, Parkweg 1, 3221 LV Hellevoetsluis

Kosten? € 99,00 per persoon incl. btw

Max aantal deelnemers is 15 en minimaal aantal is 10 personen. Aanmelden via info@cittaromana.com of 0181-334455.

Deze dag wordt verzorgd door Rustpunt Counselling praktijk voor stressvermindering, Dutch bycicle Rentals en Restaurant Duinhoek.

Reserveringen