Resort Citta Romana - Hellevoetsluis, Zuid-Holland, 3221 LV, Nederland
  • shutterstock_271566350 zeilen
  • shutterstock_316113890 kitesurfen

Resort Città Romana te Hellevoetsluis is een schitterend park met 263 luxe villa’s en een centrumvoorziening met Restaurant Duinhoek – Tony’s Pub – receptie – zwembad – shoppie - massagestudio en beautysalon.

Gastvrij en representatief, flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamspeler en collegiaal, commerciële instelling, enthousiast, vrolijk, goede talen kennis, geen 9 – 5 type, eigen initiatief, doorzettingsvermogen, goed functioneren in situaties met grote werk- en tijdsdruk zijn trefwoorden die wij graag bij onze collega’s terug zien.

Ter versterking van ons restaurant brigade Duinhoek zijn wij op zoek naar:

* Bediening medewerk(st)ers voor full- time of part- time.

Functie omschrijving:

De medewerker bediening is primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, maar kan ook worden ingezet op het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten en alle daarmee verband houdende zaken.

*een zelfstandig werkende kok (m/v) voor 38 uur per week (partime is ook bespreekbaar) met al geruime werkervaring. Wij hanteren een vrij uitgebreide menukaart en richten ons op de internationale – mediterrane keuken.

Functieomschrijving:
De zelfstandig werkende kok is, samen met collega’s en leidinggevende, verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van gerechten/ gerecht-gedeelten voor lunches, diners en partijen. Ook het leveren van inbreng voor de te voeren kaart en werkprocessen behoren tot de taken.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een kok met ruime ervaring die zowel zelfstandig als in teamverband kan opereren. De kandidaat is een harde werker, enthousiast, stressbestendig, creatief en flexibel.

Wij vragen;
– Afgeronde vakopleiding en/of kennis uit (vergelijkbare) ervaring;
– Kennis van HACCP en gerelateerde regelgeving;
– Uitgebreide waren- en productkennis;
– Uitgebreide keukenvaardigheden;

Wat bieden wij:
Wij bieden een contract voor bepaalde tijd en indien gewenst huisvesting op het Resort (tegen eigen bijdrage). Arbeidsvoorwaarden zijn conform Horeca CAO.

Interesse in deze leuke en uitdagende baan op een mooi vakantiepark op 30 min. van Rotterdam? Neem kontakt op met ons per mail directie@cittaromana.com.

Restaurant Duinhoek | Parkweg 1 | 3221 LV | Hellevoetsluis | 0181 - 33 44 44
www.duinhoek.nl – www.cittaromana.com


Reserveringen