Resort Citta Romana - Hellevoetsluis, Zuid-Holland, 3221 LV, Nederland

Eten bij

  • mosselen
  • IMG_2404
  • IMG_2407

Bij Restaurant Duinhoek verrassen we onze gasten met een zeer gevarieerde dinerkaart met gerechten van Hollands tot Frans en van Mediterraan tot Indisch. Daarnaast is er nog onze uitgebreide kaart met ongelooflijk scherp geprijsde pizza’s en pannenkoeken. Zijn we er dan? Nee, want onze chef borrelt en bruist van ambitie. Elke maand presenteert hij een bijzonder gerecht dat aansluit bij het seizoen. En ook dan zijn we er nog niet, want ook voor ontbijt en lunch kunt u bij vanzelfsprekend ons terecht. Net als voor ons ruime assortiment borrelhapjes of onze originele Spaanse tapaskaart. Wordt het u teveel? Doe maar rustig aan. U vindt alle verschillende kaarten hier op onze website.

Ontbijt-, lunch en dinerkaart
Ontdek wat onze chef Hamada met liefde voor u bereidt. Van vis tot wokgerecht, van hamburger tot Marokkaanse tajine.

Pizza’s en pannenkoekenkaart
Lekker voor jong en oud: 17 verschillende pizza’s en 30 verschillende pannenkoeken. Scherp van prijs, maar niet van smaak.

Gerecht van de maand
Doe meer met het seizoen en producten van de streek. Dat is het motto van onze chef. Wat dat betekent leest u hier.

Tapaskaart
Tapas zijn Spaanse hapjes die u bij de borrel of als complete maaltijd kunt eten. Warm en koud, mild en pittig, met vlees, vis of vegetarisch … maar altijd tongstrelend.

High Tea
Bij een High Tea gaat het natuurlijk niet alleen om het drinken van thee (of koffie). Nee, het zijn de heerlijke hapjes, zoet en hartig, die zo’n arrangement onvergetelijk maken. Net als het ontspannen samenzijn natuurlijk.

Heeft u een vraag?

Reserveringen