Resort Citta Romana - Hellevoetsluis, Zuid-Holland, 3221 LV, Nederland

Zakelijk overnachten

  • shutterstock_350336966 maasvlakte
  • shutterstock_73134811 maasvlakte
  • shutterstock_113337670 maasvlakte

Al jaren verwelkomen wij vele zakelijke gasten voor tijdelijke huisvesting op Città Romana. Geen wonder, want u hebt de beschikking over een ruime, luxe villa die compleet is ingericht. Persoonlijker dan een hotelkamer, met meer leefruimte en – bij een bezetting door meerdere personen – ook veel voordeliger.
Het ruim opgezette resort met veel water en groen is rustig gelegen, maar slechts 15 tot 20 autominuten verwijderd van de zakelijke activiteiten van Europoort, Maasvlakte, het Botlekgebied en de in aanleg zijnde Tweede Maasvlakte.

De ruime villa’s beschikken over drie slaapkamers en vaak twee badkamers, een volledig ingerichte keuken met magnetron, oven en vaatwasser, een ruime en gezellige zitkamer, een berging met wasmachine en droger, en een ruime tuin met tuinmeubilair.

  • castello-zorg-109
  • _DIV4216
  • hoofdgebouw-terras -109

Verder bieden wij ook bij de tijdelijke zakelijke huisvesting de flexibiliteit van dagelijks aankomst en vertrek, een verblijfsduur mogelijk vanaf één overnachting tot langere periodes, en wekelijkse schoonmaak en linnenverschoning. Daarom kiezen veel bedrijven Città Romana om (internationale) gasten, relaties en tijdelijke werknemers een aangenaam zakelijk verblijf te bieden.

Ook hebben wij in iedere woning standaard gratis internet en gratis satelliet tv met 100+ kanalen waaronder Canal Digitaal Film 1, Sport 1 en Eredivisie Live.

U kunt ontbijten, lunchen en avondeten in ons gezellige restaurant met volop keuze uit onze menukaart. Ook kunnen wij ontbijt- en lunchpakketten voor u verzorgen. Zelfs cateren wij voor diverse bedrijven tot op de werkvloer op de Maasvlakte! En in onze gezellige Pub met poolbiljart, aparte rookruimte en 5 flatscreens voor alle sportprogramma’s is het na gedane arbeid goed toeven!

Naast tijdelijke huisvesting voor de zakelijke markt biedt Città Romana verder uitgebreide faciliteiten voor vergaderingen, recepties, trainingen, bedrijfsevenementen en teambuilding sessies (met of zonder outdoor activiteiten).

Het personeel op Città Romana is AED (Automatic External Defibrillator) getraind en gecertificeerd. Op het park zijn twee AED’s aanwezig.

Heeft u een vraag over Zakelijke overnachtingen?

Reserveringen