Escaperoom

Escape Rooms zijn het perfecte uitje tijdens de vakantie. Samen met familie en vrienden samenwerken om in 60 minuten de escape room te kunnen verlaten.

Escaperoom Adventuredome

Escape Room 007

Op het park van Europarcs is een geheime Amerikaanse legerbasis gestationeerd. Er staan hier twee grote Amerikaanse kernraketten opgesteld richting Rusland. Jullie begrijpen dat dit een zeer groot probleem is! Nu blijkt dat de KGB hier achter gekomen is en hebben hun geheim agent Nikita naar Nederland gestuurd. Nikita heeft een Russische tijdbom aan de kruisraketten gekoppeld, over precies 60 minuten gaan de bommen af! Wij hebben van alles geprobeerd om de bommen onschadelijk te maken maar het is ons niet gelukt. Daarom zijn jullie bij ons uitgenodigd, we hebben namelijk gehoord dat jullie alle skills hebben om deze bommen te stoppen.  Weten jullie Hellevoetsluis op de kaart te laten bestaan? Jullie begrijpen natuurlijk dat dit wel eens voor een oorlog tussen Rusland en Amerika kan gaan zorgen, weten jullie deze te voorkomen en de wereld te redden?

Boeken!

Informatie

Per kamer kunnen er 10 personen deelnemen waardoor het mogelijk is om met 20 personen tegelijk te spelen. De kamers zijn identiek dus de strijd tussen de teams kan beginnen.

U wordt bij onze receptie opgehaald door de gastvrouw/heer van de escape room waarna u gezamenlijk naar de escape room loopt.

De escaperoom is rolstoel toegankelijk en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijzen

1 kamer €99,50
2 kamers €162,50

 

Escape Room The Cube

The Cube is een escaperoom in Hellevoetsluis en beschikt over twee afzonderlijke kamers:

De Maffioso Kamer

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffia familie en je bent het zat om alle rot klusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffia baas is een aantal enorm grote diamanten, welke hij goed verstopt heeft in zijn kantoor. Als je deze kunt stelen en verkopen ben je voorzien van een gouden toekomst. De baas loopt zojuist woedend naar buiten….dit is jouw kans!

Triplicate Institute

Welkom bij Triplicate Institute; DE psychiatrische inrichting voor veroordeelde criminelen. Het is nog nooit gebeurd, maar nu is er een patiënt vermist. Aan jullie de taak om deze terug te vinden. Pas wel op, je weet nooit wat voor vrolijke gekken er rond lopen.

Kijk op de website voor meer informatie