Fietsen

Voor fietsers is er op het eiland Voorne-Putten en omstreken genoeg keus en variatie. Tijdens uw verblijf op Resort Città Romana is het mogelijk om fietsen te huren om het eiland te verkennen. Door de wisselende natuur en stadjes komt u steeds in een andere omgeving terecht, waardoor de routes nooit vervelen.

Bij onze receptie kunt u fietsen huren. U betaald €11,- per dag en wanneer u de fiets 3 dagen wilt huren betaald u maar voor 2 dagen.

Bel naar onze receptie om de fietsen te huren of kom even langs!

Hieronder vindt u een aantal suggesties voor leuke fiets routes.

Start de route Het land van Voorne bij Resort Città Romana en ontdek het eiland!

Brielse Meer Route

De Brielse Meer Route voert langs de oevers van het Brielse Meer en het Oostvoornse Meer. Onderweg komt u langs Brielle, Zwartewaal en Vierpolders, de route is 38 km lang.

Kiekendief Route

Een andere mogelijkheid is de Kiekendief route. Deze fietsroute neemt u mee door de Duinen van Oostvoorne en het open landschap dat daarachter ligt. De route is 39 km lang.

Voorne Route

De Voorne route gaat over het westelijk deel van Voorne. De oude vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle liggen op de route. De Voorneroute is 47 km.

Voor bovenstaande routes is er een folder beschikbaar met kaartmateriaal, foto’s en beschrijvingen van bezienswaardigheden onderweg.

Mountainbiken

In Oostvoorne vindt u de mountainbike route van MTB Oostvoorne. Dit is een aangelegd mountainbike parcours en loopt gedeeltelijk langs de oude kust lijn van Oostvoorne en gedeeltelijke over de 1e Maasvlakte, die is aangelegd in de jaren 60. Ook gaat de route door het nabij Oostvoorne gelegen Geuzenbos. Het gebied is aangewezen als beschermd natuurgebied. In een deel van het gebied lopen wilde paarden.
website: www.mtboostvoorne.nl