COVID-19

Wij ontvangen u graag komende zomer op Resort Città Romana. Wij zullen ons aan de RIVM richtlijnen moeten houden voor zowel ons personeel als voor u als gast. Daarbij hebben wij uw medewerking nodig. De standaard regels zijn ook voor ons Resort van toepassing:

  •  Was regelmatig uw handen
  •  Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  •  Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  •  Schud geen handen
  •  Houd 1,5 meter afstand van anderen
  •  Blijf thuis bij verkoudheidsklachten

Centrumgebouw Receptie

Wanneer u komt inchecken vragen wij u om met 1 persoon naar onze receptie te komen. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor de afstand gewaarborgd zal blijven. Wij vragen u ook bij aankomst in ons restaurant als eerste uw handen te desinfecteren. Heeft u last van griepverschijnselen? Dan verzoeken wij u om niet naar ons centrumgebouw te komen.

Zwembad & massage- en beautysalon

Ons zwembad is geopend volgens de normale openingstijden. Wel is reserveren verplicht en kunt u maximaal 3 kwartier zwemmen. Er mogen maximaal 3 personen uit verschillende huishoudens in ons zwembad.

Bent u met uw gezin? Dan kunt u een tijdsblok reserveren om alleen met uw gezin te zwemmen.

Reserveren kan 24 uur vooraf bij onze receptie of via receptie@cittaromana.com

Onze sauna is voorlopig gesloten.

Beide partners van de massagesalon en beautysalon werken op reservering zoals u bent gewend en houden zich aan de RIVM richtlijnen.

Restaurant Duinhoek

Binnen kunnen wij momenteel tot 1 juli maximaal 30 personen ontvangen, indien u binnen wenst te zitten is reserveren verplicht. Voor het terras is het niet verplicht om te reserveren, maar wel aan te raden om teleurstelling te voorkomen.

Wanneer u geen reservering heeft gemaakt of niet specifiek voor binnen heeft gereserveerd, kunnen wij bij slecht weer of plotseling verandering van het weer, niet garanderen dat u een zitplaats binnen heeft.

Reserveren

U kunt een reservering maken door te bellen naar 0181-334444 of door een e-mail te sturen naar sales@duinhoek.nl.

Indien uw gezelschap uit één huishouden bestaat kunnen wij een tafel voor maximaal 6 personen aanbieden.
Indien uw gezelschap uit verschillende huishoudens bestaat kunnen wij een tafel voor maximaal 4 personen aanbieden.

Op vrijdag, zaterdag en zondag werken wij met verschillende shifts. Zo is er een shift van 18:00-20:00 uur en van 20:00-sluitingstijd.

Bij de reservering zullen wij om de samenstelling van uw gezelschap vragen.

Bezoek

Wij verzoeken u niet eerder dan de gereserveerde tijd aan te komen op onze locatie.

Bij aankomst voeren wij met alle gasten een controlegesprek. In dat gesprek stellen wij u de volgende vragen:

  • Heeft u of een huisgenoot in de afgelopen periode één van de volgende ziekteverschijnselen gehad: hoesten, neusverkoudheid, koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u of een huisgenoot in de afgelopen 14 dagen het coronavirus gehad en is dit vastgesteld?

Indien u op één of meerdere van deze vragen ja moet beantwoorden, verzoeken wij u de reservering te annuleren en niet naar ons restaurant te komen.

Wanneer alle vragen met nee kunnen worden beantwoord, verzoeken wij u uw handen te desinfecteren waarna u naar uw tafel wordt begeleid.

Aan de tafel krijgt u een korte uitleg over het gebruik van onze toiletten en betalingsmogelijkheden. Indien er kinderen aanwezig zijn, verzoeken wij die vriendelijk om aan tafel te blijven zitten.

Personeel van restaurant Duinhoek mag binnen 1,5 meter van de gast komen, daar wij dit zoveel mogelijk zullen vermijden, zijn er situaties waarop dat onmogelijk is. Wanneer u toch de 1,5 meter wilt waarborgen zullen wij een aparte serveertafel bij u neerzetten waar vandaan u uw bestelde producten kunt afhalen.

Wij zorgen uiteraard voor alle hygiënemaatregelen en zorgen ervoor dat u weer heerlijk bij ons kunt genieten in ons restaurant of op ons terras!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
Open om 12:00 uur, sluit om 22:30 uur

Vrijdag, zaterdag, zondag:
Open om 12:00 uur, sluit om 23:00 uur

De keuken sluit 1 uur voordat het restaurant sluit.