Jobs

 • 20180918_141819.jpg
 • 6.jpg

Receptionist 32-38 uur

Resort Città Romana te Hellevoetsluis is een schitterend park met 263 luxe villa’s en een centrumvoorziening  met bar-pub-restaurant-receptie-zwembad-minimarkt- massagesalon en beautysalon. Op Resort Città Romana streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau voor onze gasten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn. 

Is hospitality je op het lijf geschreven en ben jij opzoek naar een afwisselende, variërende functie in een  dynamisch bedrijf? Dan zoeken wij jou! Als receptionist(e) ben je het 1 e aanspreekpunt van onze gasten waardoor jij het verschil kunt maken binnen ons bedrijf. 

Gastvrij en representatief, flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamspeler en collegiaal, commerciële instelling,  enthousiast, vrolijk, goede talen kennis, geen 9 – 5 type, eigen initiatief, doorzettingsvermogen, goed functioneren in situaties met grote werk- en tijdsdruk zijn trefwoorden die wij graag bij onze collega’s terug 
zien.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden, zoals o.a.:
 • het in- en uitchecken van gasten
 • het telefoonverkeer in de juiste banen leiden, 
 • het geven van informatie aan de gasten en begeleiden van de gasten gedurende hun verblijf, 
 • aannemen en maken van reserveringen, zowel zakelijk als toeristisch, 
 • het (in overleg met management) afhandelen van klachten, 
 • het verrichten van bijbehorende administratieve werkzaamheden,
 • bij drukte zullen er werkzaamheden in het restaurant verricht moeten worden

Aangezien wij 365 dagen per jaar geopend zijn, geldt dat uiteraard ook voor onze receptie en zal het werken in  een dag-middag-avonddienst, weekenden en op feestdagen plaatsvinden. 

Heb je interesse in deze leuke en afwisselende baan, dan kan je een mail o.v.v. ‘vacature receptie’ sturen aan:
mellanie@cittaromana.com

Restaurant

Restaurant Duinhoek is een mooi restaurant gelegen op Resort Città Romana. Città Romana is een park met 263 vakantie villa’s. In het centrumgebouw bevinden zich de receptie, een zwembad, massage- en beautysalon, Restaurant Duinhoek en Tony’s Pub.
Gastvrij en representatief, flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamspeler en collegiaal, commerciële instelling, enthousiast, vrolijk, goede talen kennis, geen 9 – 5 type, eigen initiatief, doorzettingsvermogen, goed functioneren in situaties met grote werk- en tijdsdruk zijn trefwoorden die wij graag bij onze collega’s terug zien.
Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende (bij) baan in de horeca? Wij zoeken iemand die het verschil kan maken binnen ons bedrijf om hiermee het restaurant naar een hoger niveau te kunnen tillen, zeker met de toekomst- en verbouwplannen die wij hebben. Je voelt je thuis in een informele sfeer, als vanzelfsprekend kun je met hectiek omgaan en ben je stressbestendig.
Aangezien wij 365 dagen per jaar geopend zijn verwachten wij van onze medewerkers een flexibele werkhouding. Diensten zijn met name in de middag, avond, weekend en op feestdagen.
Ter versterking van ons team hebben wij de volgende openstaande vacature:

Medewerker(s) Bediening

Keuken assistent

Afwasser

Leerling kok

Wat bieden wij jou?
 • Parttime dienstverband of op oproepbasis
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 • Salaris boven marktconform
 • Opleidingsmogelijkheden

Wij waarderen nieuwe ideeën en de meningen van onze medewerkers en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen ons restaurant.
Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan snel een motivatiebrief met cv naar: Univacance B.V., mellanie@cittaromana.com en vermeld in het onderwerp de functie.