Luxe groepsaccommodatie in Zuid-Holland én dicht bij de zee

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Holland? Op Resort Città Romana staan prachtige familiewoningen die ruimte beiden aan tien personen.

U verblijft in een luxe villa, met een traditionele rieten kap, met een grote tuin en een parkeerplaats voor maar liefst vier auto’s.

Deze groepsaccommodatie in Hellevoetsluis en dicht bij Rockanje is volledig ingericht en u heeft hier vijf slaapkamers én drie badkamers tot uw beschikking.

Wilt u meer weten? Lees hieronder dan verder, want we vertellen u graag meer over deze luxe groepsaccommodatie.

Familie woning Voor tien personen

Luxe groepsaccommodatie dicht bij Rockanje

Deze luxe familie woning biedt ruimte aan maximaal tien personen. De familie woning beschikt over fijne voorzieningen en biedt u veel comfort.

Alle familie woningen zijn volledig ingericht en ze zijn het hele jaar te boeken op ons groene, rustige en gezellige vakantiepark dicht bij Rockanje.

Een groepsaccommodatie in Zuid-Holland op Resort Città Romana.

Compleet ingerichte groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodaties zijn compleet ingericht. Dit wil zeggen dat alle benodigdheden aanwezig zijn voor een zorgeloos verblijf. Boekt u deze groepsaccommodatie in Zuid-Holland, dan kunt u onder andere gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Vijf slaapkamers met twee losse bedden, die u tegen elkaar aan kunt schuiven.
  • Een sfeervolle woonkamer met een flatscreen-tv, kabeltelevisie, DVD-/Cd-speler en een zithoek met bank.
  • Drie badkamers, waarvan twee badkamers voorzien van een inloopdouche, wastafel en los toilet.
  • Een grote keuken met een magnetron, twee ovens, een kookplaats, elektrische waterkoker, vaatwasser, broodrooster, keukengerei en een grote eettafel.
  • Een royale tuin met een terras, die is voorzien van luxe meubels, zoals onder andere een loungeset, tafel en parasol.
  • Verwarming, kluisje, strijkvoorzieningen, wasdroger, wasmachine, kledingkast en een kledingrek.

Praktische, handige en ontspannende voorzieningen

Maak op Resort Città Romana gebruik van praktisch, handige en ontspannende voorzieningen. Niet alleen is uw groepsaccommodatie in Zuid-Holland voorzien van allerlei ontspannende voorzieningen, maar ook op Resort Città Romana kunt u gebruik maken van handige en praktische voorzieningen.

Voor uw dagelijkse boodschap hoeft u bijvoorbeeld niet naar de supermarkt in Hellevoetsluis, want in ons centrumgebouw zit ons kleine supermarktje. Deze staat ook wel bekend als ons winkeltje. Uw dagelijkse boodschappen kunt u gewoon hier kopen.

Iedere dag wordt de voorraad van ons winkeltje weer voorzien met allerlei producten, zoals: verse broodjes, sapjes, drank, broodbeleg, vlees en nog veel meer. Ook in het weekend is ons winkeltje geopend tot 8 uur in de avond. Besluit u toch aan het einde van de middag om gezellig te gaan barbecueën, dan is ons winkeltje nog gewoon open. Kortom: service van de bovenste plank.

Restaurant Duinhoek Culinair genieten

Een opgemaakt bord met vis dat op de kaart staat van het restaurant Duinhoek op Resort Città Romana.