Receptie

Vraag het onze receptie!

Buiten dat u bij onze receptie terecht kunt voor het in- en uitchecken van uw woning biedt onze receptie meer mogelijkheden.

Zo helpen onze receptionistes u wegwijs te maken op ons park en in de omgeving!

 

Reserveringen

De receptie kan voor u reserveringen maken voor het restaurant, (bezorg)ontbijt, massage, schoonheidsbehandeling of sauna. Ook beschikken de dames over veel informatie van de omgeving. Zo kunt u bij de receptie terecht voor leuke, culturele of spannende uitjes. Ook kunt u bij onze receptie diverse toegangsbewijzen kopen met bijbehorende korting.

Mocht u storingen of problemen ondervinden in uw woning tijdens uw verblijf, kunt u dit ook melden bij de receptie. De receptie gaat voor u op zoek naar een passende oplossingen. Zo maken wij uw verblijf zo comfortabel mogelijk.

De receptie is geopend van:
Maandag t/m vrijdag 08:00-20:00 uur
Zaterdag en zondag 09:00-17:00 uur

Buiten de openingstijden van de receptie kunt u tot 22:00 uur voor in en uitchecken terecht bij het restaurant. Voor andere dringende zaken is een medewerker van het park te bereiken op het noodnummer 06-54301131

Fiets verhuur

Bij onze receptie kunt u voor €11,00 per dag één fiets huren. Vraag naar een van de knooppunten routes en ga op pad!

Wanneer u de fiets voor 3 dagen huurt betaald u er maar 2. Wilt u zeker zijn van een fiets, reserveer er dan een bij onze receptie.