Restaurant Duinhoek

Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek

In het centrumgebouw vindt u Restaurant Duinhoek. Hier bent u welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Doordat wij van 08:30 tot 22:30 uur geopend zijn bieden wij ieder moment van de dag de gelegenheid om van ons restaurant gebruik te maken. Maar wij bezorgen het ontbijt ook graag aan uw villa!

Klik hier voor alle evenementen!

Keuken

De keukenbrigade wordt aangevoerd door onze chef-kok Hamada. Ze bereiden met veel passie 7 dagen in de week heerlijke gerechten voor u. Hamada is van Marokkaanse afkomst en dat ziet u terug in sommige gerechten op onze menukaart. De menukaart is zeer gevarieerd, dit maakt het restaurant geschikt voor jong en oud.

In de zomer kunt u genieten op ons ruim opgezette terras met loungebanken en in de winter kunt u plaatsnemen aan een van onze tafeltjes naast de openhaard.

Ook voor grote groepen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons a la carte menu kunt u ook gebruik maken van diverse buffet mogelijkheden of 3/4-gangen menu’s.

Als service aan onze gasten op het resort bieden wij ook bezorg en afhaalmaaltijden aan. Hiervoor hanteren wij een speciale menukaart om de kwaliteit van onze gerechten te blijven garanderen. Wij kunnen de bezorg is op aanvraag en kan tussen 17:00-20:30 uur. U besteld gemakkelijk door met de telefoon uit het huisje 411 in te toetsen, waarna u direct met het restaurant wordt doorverbonden.