Zwembad

In het centrumgebouw vindt u ons overdekte zwembad. Hier kunt u ontspannend baantjes trekken of met de kinderen spelen in het speciale kinderbadje.

In het zwembad vindt u ook onze sauna, bij de receptie kunt u een reservering maken voor het gebruiken van de sauna. Aan het gebruiken van de sauna zijn geen kosten verbonden.

Het zwembad is open van:

Maandag t/m vrijdag 09:00-19:30 uur
Zaterdag en zondag 09:00-17:30 uur

Gelieve een tijd te reserveren voor het gebruik van het zwembad, zodat wij voldoende afstand tussen de bezoekers kunnen garanderen.

 

Zwemschool Goederond

Het zwembad wordt gedurende de gehele week gebruikt voor zwemlessen voor kinderen uit de omgeving van Hellevoetsluis. De lessen worden gegeven door zwemschool Goederond en vinden plaats op:

Tijden

Maandag tussen 15:45-17:45 uur
Dinsdag tussen 15:45-17:45 uur
Woensdag tussen 13:00-18:00 uur
Donderdag tussen 15:45-17:45 uur
Vrijdag tussen 15:45-17:45 uur
Zaterdag tussen 09:00-12:00 uur
Zondag tussen 09:00-12:00 uur

Wanneer u dit als hinderlijk zou kunnen ervaren, raden wij u aan om buiten deze uren gebruik te maken van het zwembad.
Als u geïnteresseerd bent in de zwemlessen die Goederond aanbiedt kunt u bellen met 0181-487970 of een kijkje nemen op hun website www.zwemschoolgoederond.nl

FloatFit

FloatFit is een nieuwe tak van sport in het zwembad. Bij FloatFit lig je niet in het water, maar sta je op een met lucht gevulde mat op het water. De opblaasbare matten – AquaBases genaamd – zijn met touwen en elastieken aan elkaar verbonden, zodat ze niet zomaar kunnen wegdrijven.
Tijdens een FloatFit training gebruik je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Je bent immers niet alleen bezig om de bewegingen goed uit te voeren, maar moet ook continu je balans zien te houden op de bewegende mat. Dat maakt FloatFit een extra effectieve manier van trainen, waarbij je ook aan je core stability werkt.

Wat heeft u nodig?

  • een (of meerdere) zwemdipoma(s)
  • een bidon
  • een badpak/bikini/ zwembroek
  • een tanktop en een strakke sportbroek
  • een minimum leeftijd van 5 jaar

Prijzen: €7,50 voor een losse les voor een kind en €12,50 voor een losse les voor een volwassene.

Indien je wekelijks de lessen wilt volgen kan je kiezen voor een abonnementsvorm of een rittenkaart. Deze lessen zijn dan 10 euro per keer. Een proefles kost €5,00.
Wil je graag een keer een les bijwonen? Download dan de app “pay n plan” en vind mij onder de naam “Enjoy Sports and Food” of stuur een berichtje via 06-50227305, pt.claudia@hotmail.com

FloatFit for Kids Kinderfeestje

Naast de reguliere FloatFit lessen kan er ook een FloatFit for kids feestje geboekt worden op zaterdag- of zondagmiddag of in de schoolvakanties. De kinderen maken dan kennis met FloatFit, maar doen daarnaast ook leuke spelletjes in en rondom het zwembad. Tot slot mogen ze vrij zwemmen en kan er ook gekozen worden om te zwemmen met een zeemeerminstaart.  Er kan gekozen worden voor een feestje van 1 uur of een feestje van 1,5 uur met een maximum van 10 kinderen. Naast het zwembad ligt een restaurant. Hierdoor kunnen er ook totaalpakketten aangeboden worden voor een Floatfit for kids feestje inclusief taart en cadeautje of een Floatfit for kids feestje inclusief cadeautje en pannenkoek of patat. Stuur een mail naar pt.claudia@hotmail.com of een appje naar 06-50227305 voor meer informatie.