Lekker eten bij Città Romana

Restaurant open

Het restaurant is geopend voor koffie to go en het afhalen en bezorgen van lunch en diner. Wij hanteren de volgende openingstijden

Maandag t/m donderdag – Gesloten
Vrijdag 12:00-20:00 uur
Zaterdag 08:30-20:00 uur*
Zondag 08:30-20:00 uur*

*Keuken geopend van 12:00-19:30 uur

 

Takeout & Delivery

Op vrijdag zaterdag en zondag zijn wij geopend voor take-out and delivery. Wij bezorgen op Resort Città Romana aan de villa, maar u kunt ook bestellen en de gerechten afhalen in ons restaurant. Wij zijn geopend tot 20:00 uur.

Eet smakelijk!

Take-out & Delivery menukaart

Restaurant Duinhoek

Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek is gevestigd in het hoofdgebouw van Resort Città Romana. Het restaurant biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor lunch en diner. Door de uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Van hamburger tot roodbaars en van pannenkoeken tot pizza’s. Geschikt voor jong en oud!

Menukaart

Bekijk hier de menukaart die wordt geserveerd in het restaurant.

 

Menukaart

Terras

Het restaurant beschikt over een prachtig terras aan de vijver. Er is plek voor lunch en diner, maar ook om heerlijk te loungen op een van de banken.

De parasols beschikken over heaters waardoor het het gehele jaar door heerlijk vertoeven is!

Events Bruiloften, borrels, diners

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw evenement? Zoek dan niet verder. Restaurant Duinhoek biedt voor iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Wij gaan samen met u op zoek naar de beste invulling van uw evenement. Wij hebben al een aantal pakketten en buffetten voor u samengesteld, maar bij ons is alles bespreekbaar.

U hoeft alleen maar te genieten! Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met 0181-334444 of stuur een e-mail naar sales@duinhoek.nl

Kijk voor meer informatie op de website van ons restaurant

www.duinhoek.nl