Events

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw evenement? Zoek dan niet verder. Restaurant Duinhoek biedt voor iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Wij gaan samen met u op zoek naar de beste invulling van uw evenement. Wij hebben al een aantal pakketten en buffetten voor u samengesteld, maar bij ons is alles bespreekbaar.

U hoeft alleen maar te genieten! Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met 0181-334444 of stuur een e-mail naar sales@duinhoek.nl

Bruiloft

Wij bieden een All-in bruiloftsarrangement aan van €4250,- maar kunnen ook een bruiloft geheel op maat verzorgen. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website van het restaurant.

Borrel

U kunt ook een gezellige borrel bij ons organiseren. Dit kan in de middag maar ook een feestje in de avond behoort tot de mogelijkheden. Voor een borrel hebben wij twee ruimtes beschikbaar Tony’s Pub en onze afgesloten zaal in het restaurant. Afhankelijk van uw voorkeuren en aantal personen selecteren we samen de perfecte locatie!

Diner

Ook kunt u bij ons een groot diner organiseren. Wij hebben voor u alvast een aantal buffetten samengesteld. Maar heeft u andere wensen, dan zijn die altijd bespreekbaar. Door onze jaren lange ervaring adviseren wij u graag over een goede invulling van uw evenement.