Visgidsen

Wij werken samen met een aantal visgidsen die u kunnen ondersteunen tijdens uw visuitstapjes op de diverse wateren in de omgeving van Resort Città Romana. Met een visgids haalt u meer uit uw verblijf doordat u met iemand het water op gaat die bekend is in de omgeving.

U vindt hieronder een eerste selectie van onze visgidsen!

Jan Boomsma

Uw visgids Jan Boomsma vist van jongs af aan op alle denkbare vissoorten die in Nederlandse wateren rond zwemmen. Van kleine witvis tot grote karpers, snoekbaarzen en snoeken. In ruim 20 jaar vissen heeft hij een ruime kennis opgebouwd van hoe de vis zich gedraagt, waar hij zich ophoud en met welke
technieken en materialen het beste te vangen is.

De boot is een Lund 1775 Adventure voorzien van een Mercury 100PK, Minn-kota front troller en 2 12-inch Lowrance HDS live dieptemeters.

Kijk voor meer informatie op www.predatorfishingguide.nl of stuur een e-mail naar info@predatorfishingguide.nl

Patrick Verbrugge

Patrick Verbrugge bied u de mogelijkheid, in misschien wel Nederlands meest zeebaars rijke water de Zeebaars van uw leven te vangen!
Bent u op zoek naar die knalharde aanbeten en vissen die meters lijn trekken, dan heeft u de juiste gids voor uw Zeebaarsavontuur gevonden. Het vissen op zeebaars is zijn grootste passie! Een lokale gids die altijd op de hoogte is van de laatste info geeft u de grootste kans op uw zeebaars van uw leven.
Tijdens de trips wordt er gevist op de snelstromende rivier de Nieuwe Waterweg en haar monding en in de hot spot voor zeebaars, de Europoort. Het vissen kan op vele manieren en afhankelijk van het seizoen kan er met Shads, Zager en dobber en Hardbaits worden gevist. Hoogzomer schakelen we naar de explosieve oppervlakte visserij, de aanbeet is een onvergetelijke ervaring en tevens met deze methode worden er met regelmaat kapitale Zeebaarzen gevangen!!

De boot is een Orka 500 met een Yamaha 60 HP 4 stroke motor en 2 Raymarine (Sonar and Potter) fish finders aan boord.

Contact kan gezocht worden via info@thebasscompany.nl

Herman Schuurman

Herman Schuurman brengt je naar de beste stekken.
Zijn levenslange ervaring in het vissen op de Nederlandse rovers staat tot je beschikking. Zijn doel is jou een mooie visdag te bezorgen. Op het Hollands Diep, het Haringvliet of het Volkerrak zijn veel mogelijkheden voor een onvergetelijke visdag. Daarnaast is het ook prachtig vissen op de rivieren de Amer en de Merwede. Herman weet de beste stekken. Zijn professionele visboot bied plaats voor maximaal drie gasten.
Snoekbaars, baars en snoek zijn de specialiteiten van Herman. Samen kunnen jullie op alle mogelijke manieren vissen. Het is mogelijk op je eigen manier te vissen of de nieuwste technieken te leren.

De boot is een Tomasco Predator 520 met een Honda 100 HP 4 stroke motor. Er is een Fishfinder van Lowrance aan boord.

Kijk voor meer informatie op de website van Herman Schuurman of stuur hem een e-mail op info@hermanschuurman.nl

Jeroen Eijssens

Jeroen Eijssens is een fulltime visgids in Nederland en is eigenaar van JEvisgids.nl. Jeroen deelt graag zijn passie met jou om te laten zien hoe bijzonder onze viswateren in Nederland zijn. Tijdens een dag op het water met Jeroen leer je veel Tips en Tricks om de grootste vissen te vangen. Alle faciliteiten aan boord zijn vrij te gebruiken. Jeroen biedt je zelfs heerlijke Nederlandse hapjes in de middag.
Jeroen heet je graag welkom op zijn boot om mooie avonturen te beleven en fantastische vissen te vangen.

De boot is een ACCT Seahawk 555 cm met een Suzuki HP 4 stroke motor. Er is een Lowrance HDS live 12 inch Fishfinder aanwezig.

Bekijk Jeroen zijn website voor meer informatie of stuur een e-mail naar jevisgids@gmail.com

Tjeerd van der Ploeg

Tjeerd zorgt voor een leuke ontspannen visdag op het Volkenrak, Hollandsdiep of Haringvliet. Technieken die Tjeerd voornamelijk gebruikt zijn vertikalen, dropshot en het werpen met softbaits. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in snoek, snoekbaars en baars. Bij Tjeerd ben je in goede handen om een mooie dag te beleven.

De boot van Tjeerd is een Marcraft 520 predator met een Suzuki 70 HP moter. Er is een Lowrance HD 7 an Lowrance 9 HD fishfinder aanwezig.

Alle informatie over Tjeerd vindt je op zijn eigen website of stuur hem een e-mail op tjvdploeg@home.nl

Pierre Johnen

Onze Duitstalige gids Pierre Johnen is van kinds af aan al op het water te vinden.

Vroeger ging Pierre gericht op karpers  vissen. Nu zijn dat snoekbaarzen, snoeken en baarzen geworden. Pierre brengt het grootste gedeelte van zijn vistijd door in het Rijndelta gebied.

Door deel te nemen aan o.a het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaars) kreeg Pierre al snel de smaak van wedstrijdvissen te pakken. De daar opgedane ervaringen zijn niet alleen een voordeel tijdens het vissen van een wedstrijd. Door snel te reageren op veel verschillende omstandigheden op het water maakt onze Pierre van elke vistrip een daverend succes.

Pierre wil zijn ervaring graag met u delen en kijkt daarom uit naar een avontuur samen met u en uw gezin.

De boot is een Lund ProGuide 1675 met een Honda 75 HP 4 Stroke motor. Ook zijn er twee fishfinders van Lowrance aan boord.

Kijk voor meer informatie over Pierre op www.learn2catch.de of stuur een e-mail naar info@learn2catch.de

Sean Wit

Wilt u gericht gaan vissen op grote snoeken? Dan bent u bij visgids Sean Wit aan het juiste adres. Als internationale visgids kan Sean u alles leren, van de basis techniek tot geavanceerde trolling en diepwatertactieken. Behalve om samen met u op jacht te gaan naar grote vissen, streeft Sean er naar om tegelijkertijd u iets te leren waardoor uw dag informatief en productief wordt.
De boot van Sean is een Marcraft 535 met een Suzuki 115 HP, Humminbird Solix 15 dieptemeter en een Minn Kota Ultrex frontmotor.
Wilt u meer weten over Sean? Bekijk zijn
website, Instagram (@seanwitnl), YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCGvd51tje1zmuE2Czq49S0Q/ of stuur een e-mail naar: info@whitelabelfishing.com

Thomsz Krysiak

‘Fishing is not just a job for me … It’s my life, my great passion’.

De in Zweden wonende visgids Thomsz Krysiak is al heel wat jaren vaste klant bij Resort Città Romana. Ongeveer 10 weken per jaar, 6 weken in de maanden Februari/Maart en 4 weken in de maand Oktober, verwelkomd Thomsz zijn internationale klanten op Resort Città Romana voor een spannend vis avontuur. Thomsz is ook geen onbekend gezicht tijdens de grote internationale roofviswedstrijden zoals bijvoorbeeld de World Predator Classic en de World Crank Cup die jaarlijks worden gehouden in en rond het Haringvliet. Thomsz vist vanuit zijn Lund Explorer 1800 die is uitgerust met o.a. een Suzuki 150 HP, MotorGuide Xi 5 front motor en Garmin dieptemeters. Kijk voor meer informatie op Thomsz Krysiak Facebook pagina of stuur een e-mail naar jiggmastertomek@gmail.com

Erik Stobbe

Mijn naam is Erik Stobbe, 47 jaar , en gepassioneerd visser. Ik vis al van jongs af aan en was jaren fanatiek karpervisser. Ruim 15 jaar geleden de overstap naar roofvissen gedaan en inmiddels bekend met vele technieken in deze visserij. De laatste jaren is vliegvissen ook bij deze lijst gekomen en inmiddels voert dit de boventoon. Vliegvissen op snoek, baars, snoekbaars en zeebaars is onvergelijkbaar met welke andere techniek dan ook. Graag neem ik je mee naar de wereld van vliegvissen uit de boot en hoop je hiermee nieuwe inspiratie te geven voor je eigen visserij.

De boot is een Orka Whale 475 tiller met een Evinrude E-Tec 50 HP motor. Ook is er een Humminbird Helix 12 front and 10 back fish finder aanwezig.

Bekijk de website voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@visgids-erik.nl