Visgidsen

Wij werken samen met een aantal visgidsen die u kunnen ondersteunen tijdens uw visuitstapjes op de diverse wateren in de omgeving van Resort Città Romana. Met een visgids haalt u meer uit uw verblijf doordat u met iemand het water op gaat die bekend is in de omgeving.

U vindt hieronder een eerste selectie van onze visgidsen!

Jan Boomsma

Uw visgids Jan Boomsma vist van jongs af aan op alle denkbare vissoorten die in Nederlandse wateren rond zwemmen. Van kleine witvis tot grote karpers, snoekbaarzen en snoeken. In ruim 20 jaar vissen heeft hij een ruime kennis opgebouwd van hoe de vis zich gedraagt, waar hij zich ophoud en met welke
technieken en materialen het beste te vangen is.

De boot is een Lund 1775 Adventure voorzien van een Mercury 100PK, Minn-kota front troller en 2 12-inch Lowrance HDS live dieptemeters.

Kijk voor meer informatie op www.predatorfishingguide.nl of stuur een e-mail naar info@predatorfishingguide.nl

Patrick Verbrugge

Patrick Verbrugge bied u de mogelijkheid, in misschien wel Nederlands meest zeebaars rijke water de Zeebaars van uw leven te vangen!
Bent u op zoek naar die knalharde aanbeten en vissen die meters lijn trekken, dan heeft u de juiste gids voor uw Zeebaarsavontuur gevonden. Het vissen op zeebaars is zijn grootste passie! Een lokale gids die altijd op de hoogte is van de laatste info geeft u de grootste kans op uw zeebaars van uw leven.
Tijdens de trips wordt er gevist op de snelstromende rivier de Nieuwe Waterweg en haar monding , en in de hot spot voor zeebaars, de Europoort. Het vissen kan op vele manieren en afhankelijk van het seizoen kan er met Shads, Zager en dobber en Hardbaits worden gevist. Hoogzomer schakelen we naar de explosieve oppervlakte visserij, de aanbeet is een onvergetelijke ervaring en tevens met deze methode worden er met regelmaat kapitale Zeebaarzen gevangen!!

De boot is een Orka 500 met een Yamaha 60 HP 4 stroke motor en 2 Raymarine (Sonar and Potter) fish finders aan boord.

Contact kan gezocht worden met via info@thebasscompany.nl

Herman Schuurman

Herman Schuurman brengt je naar de beste stekken.
Zijn levenslange ervaring in het vissen op de Nederlandse rovers staat tot je beschikking. zijn doel is jou een mooie visdag te bezorgen. Op het Hollands Diep, het Haringvliet of het Volkerrak zijn veel mogelijkheden voor een onvergetelijke visdag. Daarnaast is het ook prachtig vissen op de rivieren de Amer en de Merwede. Herman weet de beste stekken. Zijn professionele visboot bied plaats voor maximaal drie gasten.
Snoekbaars, baars en snoek zijn de specialiteiten van Herman. Samen kunnen jullie op alle mogelijke manieren vissen. Het is mogelijk op je eigen manier te vissen of de nieuwste technieken te leren.

De boot is een Tomasco Predator 520 met een Honda 100 HP 4 stroke motor. Er is een Fishfinder van Lowrance aan boord.

Kijk voor meer informatie op de website van Herman Schuurman of stuur hem een e-mail op info@hermanschuurman.nl

Jeroen Eijssens

Jeroen Eijssens is een fulltime visgids in Nederland en is eigenaar van JEvisgids.nl. Jeroen deelt graag zijn passie met jou om te laten zien hoe bijzonder onze viswateren in Nederland zijn. Tijdens een dag op het water met Jeroen leer je veel Tips en Tricks om de grootste vissen te vangen. Alle faciliteiten aan boord zijn vrij te gebruiken. Jeroen biedt je zelfs heerlijke Nederlandse hapjes in de middag.
Jeroen heet je graag welkom op zijn boot om mooie avonturen te beleven en fantastische vissen te vangen.

De boot is een ACCT Seahawk 555 cm met een Suzuki HP 4 stroke motor. Er is een Lowrance HDS live 12 inch Fishfinder aanwezig.

Bekijk Jeroen zijn website voor meer informatie of stuur een e-mail naar jevisgids@gmail.com

Tjeerd van der Ploeg

Tjeerd zorgt voor een leuke ontspannen visdag op het Volkenrak, Hollandsdiep of Haringvliet. Technieken die Tjeerd voornamelijk gebruikt zijn vertikalen, dropshot en het werpen met softbaits. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in snoek, snoekbaars en baars. Bij Tjeerd ben je in goede handen om een mooie dag te beleven.

De boot van Tjeerd is een Marcraft 520 predator met een Suzuki 70 HP moter. Er is een Lowrance HD 7 an Lowrance 9 HD fishfinder aanwezig.

Alle informatie over Tjeerd vindt je op zijn eigen website of stuur hem een e-mail op tjvdploeg@home.nl