Kids

Monkeytown

Bij Monkeytown in Spijkenisse kunnen kinderen in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

De Flipjes

Speeltuin de Flipjes in Ouddorp, een leuke en gezellige dag in de speeltuin. Er is een ruime keuze aan speeltoestellen zoals: schommels, wippen, draaimolens, glij- en kabelbanen, trampolines en voor de oudere jeugd is er ook een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig!

Adventure Dome

De Adventure Dome ligt direct naast Resort Città Romana. Het is een grote hal met binnenspeeltuin, lasergame en glow in the dark midgetgolf. Ook kunt u er lekker eten en zijn er buiten speel mogelijkheden. Een dagje weg kent bij Adventuredome geen grenzen!

Plaswijck Park

Wedden dat je nog nooit zoveel leuke speeltuinen bij elkaar hebt gezien? In Speelwijck raak je nooit uitgespeeld. Ga je meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren in de Apenspeeltuin? Of als een echte automobilist rondrijden in de Verkeerstuin… Er is zo veel te doen! Nieuwsgierig naar de speeltuinen?

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen met een speeltuin en een Oceanium. Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele (overdekte) werelddelen. Onderweg ontmoet je de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen…

Miniworld Rotterdam

In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen? Let op… in Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven.

Neeltje Jans

Wil je meer weten over de Deltawerken, ben je natuur- en dierenliefhebber of wil je iets leuks en spannends doen? Ga dan naar Deltapark Neeltje Jans. Het hele jaar door waterfun, interessante exposities en zeehonden- en zeeleeuwenshows!

Kinderspeelparadijs De Ballebak Brielle

De Ballebak ligt in Zwartewaal. Door de jaren heen is het speelparadijs compleet veranderd en uitgebreid. Niet alleen de attracties zijn vernieuwd, maar ook het gebouw zelf is uitgebreid en uiteraard ook de catering. In 2013 zijn daar de vaste en originele buitenattracties (de airtrampoline en de buikglijbaan) bij gekomen. Genoeg plezier voor een dagje uit!