Ons resort

Welkom op Resort Città Romana

Wij bieden u een perfecte omgeving om er even helemaal tussen uit te zijn en lekker tot rust te komen. Resort Città Romana is een park met veel groen en water. Vanaf het park loopt u zo door de duinen in ongeveer 10 minuten naar het strand. Ook onze vakantiehuizen zijn ruim opgezet, zo hebben wij vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde huizen. De meeste woningen liggen aan onze prachtige vijvers of hebben een ruime tuin.

De omgeving van ons park biedt tevens veel natuur waardoor de directe omgeving uitnodigt om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Het Haringvliet en de Noordzee zijn het decor wat ook ideaal is voor diverse watersport activiteiten.

De faciliteiten op het park bieden uiteraard ook mogelijkheid voor ontspanning. In het centrumgebouw vindt u, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad en sauna en een restaurant. Ontspannen kunt u in de beautysalon of in de massagesalon. Voor uw vergeten boodschapjes en vers gebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in ons winkeltje bij de receptie.

Niet alleen de vakantiehuizen en de omgeving van Resort Città Romana zijn bijzonder, wij bieden u ook een unieke flexibele service. Zo is iedere dag van de week een aankomstdag en kunt u zelf bepalen wanneer u weer wilt vertrekken. Wij bieden zelfs overnachtingen voor 1 nacht aan.  Zo heeft u de luxe en comfort van een complete vakantiewoning met boekingsflexibiliteit van een hotelkamer.

Kijk gerust rond op onze website en ontdek wat Resort Città Romana u allemaal te bieden heeft!

Download onze app

Ontdek ons resort ook op de Città Romana app. U vindt hier alle informatie over uw vakantievilla, de faciliteiten, de omgeving en leuke evenementen. Ook informeren wij u via de app over eventuele calamiteiten middels de push melding. Zo bent u van alles op de hoogte.
U download onze app in de App Store of Google Play Store door te zoeken naar Città Romana, of scan de QR-code.

Huizen

Wij hebben onze woningen opgedeeld in verschillende types. Bekijk de woningen en vindt de geschikte villa voor uw verblijf.

Familie woning

10
5
3

Familie woning voor 10 personen met ruime 2-persoons slaapkamers

Bekijk

CANNA PALUSTRE

6
3
1

Een grote, vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

CANNA PALUSTRE DOPPIO

6
3
2

Een grote, semi-vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

CASTELLO

4
3
2

Een grote, vrijstaande villa voor maximaal 4 personen

Bekijk

QUADRATO

4
3
1

Vrijstaande woning met 1 woonlaag

Bekijk

FORUM

6
3
2

Een grote, semi-vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

Parkeren en elektrisch laden

Bij uw woning heeft u de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren. Overige auto’s kunnen op de algemene parkeerplaatsen worden geparkeerd.

Op de hoofdparkeerplaats zijn 8 (publieke) oplaadpunten voor elektrische auto’s. Voor het gebruik van de elektrische oplaadpunten heeft u een laadpas nodig. 

Groepen

Ook groepen zijn welkom op Resort Città Romana. Echter behoud Resort Città Romana ten alle tijde het recht een boeking te annuleren o.b.v. de samenstelling van de groep.

Jongeren groepen

Resort Città Romana neemt alleen reserveringen in behandelingen van personen die 21 jaar of ouder zijn. Reserveringen die gemaakt zijn door personen jonger dan 21 jaar zijn dan ook niet geldig.
De villa’s op ons resort worden vanwege de rust op het resort niet verhuurd aan groepen jongeren die op zoek zijn naar een locatie voor feesten o.i.d.
Groepen jongeren boven de 21 kunnen op aanvraag gereserveerd worden. Na reservering neemt Città Romana contact op en zullen zij enkele vragen stellen die doen besluiten of de reservering bevestigd zal worden.
Bij aankomst behoudt Città Romana zich het recht voor om bij incheck een groep te weigeren en/of bij het niet naleven van de parkregels kunnen zij per direct het park uitgezet worden zonder restitutie van het betaalde bedrag.
Bij groepen jongeren rekenen wij een borg van €500,00 per villa.

Overige informatie

Borg

Wij rekenen per villa €250,00 borg, deze ontvangt u na verblijf retour wanneer de villa netjes en volgens onze voorwaarden is achtergelaten. Bij groepen jongeren verhogen wij de borg naar €500,00 per villa.

Huisdier

Uw trouwe 4-voeter is bij ons van harte welkom. Wij rekenen €30,00 extra voor het meenemen van uw huisdier. Houd u er alstublieft rekening mee dat de hond binnen in onze horecagelegenheid niet is toegestaan. Op het terras is de hond uiteraard wel welkom.

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust door het formulier hieronder in te voeren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Beschrijf hier uw vraag.