Ons resort

Welkom op Resort Città Romana

Wij bieden u een perfecte omgeving om er even helemaal tussen uit te zijn en lekker tot rust te komen. Resort Città Romana is een park met veel groen en water. Vanaf het park loopt u zo door de duinen in ongeveer 10 minuten naar het strand. Ook onze vakantiehuizen zijn ruim opgezet, zo hebben wij vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde huizen. De meeste woningen liggen aan onze prachtige vijvers of hebben een ruime tuin.

De omgeving van ons park biedt tevens veel natuur waardoor de directe omgeving uitnodigt om te gaan wandelen, fietsen, paardrijden of om een rondje te maken op de Green-W. Het Haringvliet en de Noordzee zijn het decor wat ook ideaal is voor diverse watersport activiteiten.

De faciliteiten op het park bieden uiteraard ook mogelijkheid voor ontspanning. In het centrumgebouw vindt u, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad en sauna, een restaurant en de sfeervolle Tony’s Pub. Ontspannen kunt u in de beautysalon of in de massagesalon. Voor uw vergeten boodschapjes en vers gebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in ons winkeltje bij het restaurant. Het winkeltje is geopend van ma-vrij van 08:30-20:00 uur en op za-zo van 09:00-18:00 uur.

Niet alleen de vakantiehuizen en de omgeving van Resort Città Romana zijn bijzonder, wij bieden u ook een unieke flexibele service. Zo is iedere dag van de week een aankomstdag en kunt u zelf bepalen wanneer u weer wilt vertrekken. Wij bieden zelfs overnachtingen voor 1 nacht aan.  Zo heeft u de luxe en comfort van een complete vakantiewoning met boekingsflexibiliteit van een hotelkamer.

Kijk gerust rond op onze website en ontdek wat Resort Città Romana u allemaal te bieden heeft!

Huizen

Wij hebben onze woningen opgedeeld in verschillende types. Bekijk de woningen en vindt de geschikte villa voor uw verblijf.

Familie woning

10
5
3

Familie woning voor 10 personen met ruime 2-persoons slaapkamers

Bekijk

CANNA PALUSTRE

6
3
1

Een grote, vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

CANNA PALUSTRE DOPPIO

6
3
2

Een grote, semi-vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

CASTELLO

4
3
2

Een grote, vrijstaande villa voor maximaal 4 personen

Bekijk

QUADRATO

4
3
1

Vrijstaande woning met 1 woonlaag

Bekijk

FORUM

6
3
2

Een grote, semi-vrijstaande villa voor maximaal 6 personen

Bekijk

Onze Arrangementen

Uitwaai

High Tea

Even Eruit

Wellness

Romantisch

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust door het formulier hieronder in te voeren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • Beschrijf hier uw vraag.