Vissen

Vis Weekend op Resort Città Romana

Resort Città Romana is een vakantiepark in Hellevoetsluis op steenworp afstand van bijzondere viswateren zoals het Haringvliet, Volkenrak, Noordzee en Oostvoornse Meer. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden. Zo bent u vanaf ons Resort maar een paar minuten verwijderd van zowel zoet als zout water.

Verblijf op ons resort en geniet van de comfort en luxe die u op een vakantie gewend bent met alle gemakken in de buurt. Op nog geen 5 minuten rijden vindt u een steiger met boothelling. Wilt u de boot liever in het water laten liggen? De haven Marina Cape Helius is dicht bij.

Op ons resort vindt u een gezellig centrumgebouw met receptie, zwembad, sauna en restaurant. Zo is ons resort geschikt om met het hele gezin te verblijven. Maak het u zelf gemakkelijk en diner na een gezellige dag op of aan het water in ons restaurant. Wij verzorgen ook graag een ontbijt en lunchpakket die u mee kunt nemen op een van uw vistrips!

Kortom, voor een heerlijke vakantie in een veelzijdig visgebied en van alle gemakken voorzien, ontvangen wij u graag op Resort Città Romana.

boeken

Visvakantie

Boek hier uw visvakantie en beleef spannende avonturen op het Haringvliet!