Stranden

In de omgeving van Hellevoetsluis vindt u verschillende stranden.

Quackstrand

Het Quackstrand ligt direct achter Resort Città Romana. Naar dit strand kunt u dus ook gemakkelijk lopen. Maak gebruik van onze wandeluitgang aan de achterkant van het park. In de omgeving van het Quackstrand kunt u gratis parkeren.

Badstrand Rockanje

Op een paar kilometer rijden ligt het Badstrand van Rockanje. Het strand is opgedeeld in een 1e en 2e slag. Beide stranden zijn hetzelfde en u kunt van de ene naar de andere toe lopen. Badstrand Rockanje ligt aan de Noordzee en geeft uitzicht op het eiland Goeree Overflakkee. Op het strand zijn verschillende strandtenten waar u lekker kunt loungen, lunchen of dineren. Honden zijn in de periode van 1 april t/m 1 oktober van 08:00-18:00 uur niet toegestaan op het strand. De parkeerplaatsen bij de stranden hanteren betaald parkeren.

Piratenstrandje

Het piratenstrandje is gelegen in de gezellige vesting van Hellevoetsluis. Op het strand bevindt zich een groot piratenschip waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Na afloop van een gezellige stranddag kunt u heerlijk genieten op de terrasjes in de vesting. In de omgeving van het Piratenstrand kunt u gratis parkeren.

Maasvlakte strand

Op het Maasvlakte strand kunt u heerlijk vertoeven. Er is genoeg ruimte om te zonnen, zwemmen, maar ook voor de sportieve strandganger. Honden zijn het gehele jaar door welkom op dit strand, mits ze zijn aangelijnd.

Strand Ouddorp

Aan de kustlijn bij Ouddorp vindt u vele plekken om heerlijk van het strand te genieten. Door de uitgestrekte stranden lijkt het rustiger. Langs de gehele kustlijn vindt u verschillende strandtenten waar u lekker kunt loungen, lunchen en dineren.