Kitesurfen

Zo’n 10 jaar geleden deed deze sport haar introductie in Nederland. Kitesurfen is een spectaculaire variatie op windsurfen die de laatste jaren een razendsnelle ontwikkeling doormaakt. Tijdens uw verblijf op Città Romana kunt u op het eiland stranden vinden waar u kunt kiten.

Noordzee strand

De meest bedreven activiteit op het Noordzeestrand is kitesurfen. Op de Eerste Slag in Rockanje  bevindt zich de kiteschool Nextlevel waar het mogelijk is om lessen te volgen maar ook een certificaat te behalen of om te suppen.

De Slufter

In Oostvoorne bevindt zich het strand de Slufter een van de mooiere spots van Nederland. Let op: deze locatie is alleen geschikt voor zeer gevorderde kiters.

Brouwersdam

De Brouwersdam staat bekend als één van Europa’s beste kitespots; bij een beetje wind loopt het strand vol met kiters en is de lucht een schouwspel van vele ‘dansende’ vliegers. Activiteitencentrum Natural High heeft een erkende kitesurfschool en biedt onder begeleiding kitelessen aan. Voor de ervaren kitesurfers is het ook mogelijk om alleen een uitrusting te huren. Wanneer u geen zin heeft om in het water te liggen kunt u er ook voor kiezen om te gaan kitebuggyen of blowkarten.